Detail produktu

590.0 Kč 531 Kč * SLEVA 10%
křišťál
25 mm x 25 mm

Lemurská kostka síly s 54 pyramidami – Tyto nádherné energetické kousky v sobě kombinují sílu Lemurské pyramidové destičky s vibrací krychle.
Každý kus je opatrně vybroušen a přeleštěn do tvaru krychle, kdy každá strana má 9 čtyřhranných pyramid, které se zdvihají z povrchu kostky. Vibrace těchto skvostných kostek je úžasná!
Lemurská kostka s 54 pyramidamy v sobě spojuje 2 geometrické tvary – kostku a pyramidu. Kostku můžete použít ke koncentraci a jasnějšímu záměru před jakoukoli akcí či prací. Nejlépe před nějakým léčením či prací s vyššími vibracemi. Meditace s touto silovou kostkou umožní získat uzemnění, jasnější záměr a zároveň zmírní napětí a stres. Pyramida symbolizuje lidskou vnitřní cestu, hledání spojení s Božskou podstatou uvnitř nás samých.
Požití kostky: meditace, posílení krystalické mřížky, léčení, práce se sny, nabití energií a vystředění. Kostku si můžete položit do středu pupíku nebo mezi chodidla, pro posílení do oblasti beder. Vyzkoušet ji můžete i na vrcholku hlavy či v ruce.

Tato silová kostka je mocným nástrojem posvátné geometrie. Pomáhá nám při vyčerpání, doplňuje energie pro fyzické tělo a zároveň pomáhá aktivovat světelné tělo Ka.