Popis produktu

Platónská tělesa

Posvátná geometrie je nástroj komunikace mezi člověkem a Vesmírem (Bohem, stvořením, vědomím).

Posvátná geometrie nám pomáhá zvýšit vibrace energie a vyčistit energetické pole – energetické dráhy i čakry. Pomáhá naší komunikaci se spirituální energií, se zdrojem Všeho, co existuje.

Dovoluje nám najít jednotu uvnitř rozdílů v přírodě. Dává nám úplné porozumění a prožitek vědomého utváření vlastní budoucnosti a urychlení procesu vzestupu. Tělesa nám ukazují, jak otevřít své srdce a rozvinout své vědomí skrze jednotlivé tvary.

Platónská tělesa tvoří prazáklad energie živlů neboli elementů, které umožňují život planety Země i našeho fyzického těla. Každý živel či element je spojen s nějakou čakrou či energetickou dráhou. Pomáhá nám se spojit s kvalitami energie příslušného živlu a sladit naše vibrace s původní předlohou (matricí stvoření).

Platónská tělesa nabízíme v sadě po 5 kusech, kdy můžete využít energii všech 5 elementů pro harmonizaci a vyrovnání svého systému. Můžete si vybrat balení v dřevěné krabičce či v zavíracím pouzdře.

Cítíte-li, že se potřebujete spojit pouze s jedním elementem nebo potřebujete doplnit ztracený kámen do sady, pak nabízíme tělesa i jednotlivě ve stejné velikosti jako v sadě.

V mimořádné nabídce máme i pár unikátních křišťálových kusů velikosti XXL či Jumbo.

Nově je v nabídce i sada posvátné geometrie pro všech 7 čaker – obsahující všech 5 platónských těles, dále i merkabu a kouli. Vše z křišťálu a v zavíracím pouzdře.

Pokud byste chtěli být ovlivňováni určitým tělesem celý den, můžete si ho buď strčit do kapsy nebo nabízíme i Platónská tělesa jako křišťálové šperky, které si můžete nosit na řetízku kolem krku či na hrudníku a přímo ovlivňovat 5. čakru, která je přímo spojená s úrovní posvátné geometrie.

Sada v krabičce Sada v pouzdře
Samostatné kusy Sada nového věku (7 kusů)
Přívěšek