Detail produktu

450 Kč *
ametyst

Přívěsek pro korunní čakru
Tento přívěsek byl vyroben specielně pro Vaši korunní čakru. Je zhotoven ze stříbra ve tvaru, který aktivuje sedmou (korunní) čakru a osazen ametystem, který ji harmonizuje.
Ametyst je hlavním spirituálním kamenem – pomáhá nám se naladit na pročišťující, léčivé a ochranné energie, které mohou vyčistit, otevřít a vyrovnat korunní čakru. Ametyst spojuje fyzickou rovinu s vyššími úrovněmi.
Nošením ametystu aktivujete ochrannou bublinu světla kolem celého těla.
Sedmá (korunní) čakra se nachází na vrcholku hlavy a je známá jako sídlo vyššího vědomí a kosmického vnímání a je naším spojením k vlastní božské podstatě.
Po narození bývá doširoka otevřená, se zacelením fontanely se postupně uzavírá, abychom ji mohli rozvíjet v dospělosti. Sedmá čakra je spojena s kéterickou vrstvou aury (spirituálním tělem) a posílá energii šišince, která ji rozesílá do mozku a nervového systému.
Blokace korunní čakry vznikají z negativních zkušeností spojenými s organizovaným náboženstvím či příliš striktními životními přesvědčeními. Aktivizace a harmonizace 7. čakry nám může pomoci objevit vlastní vyšší účel a smysl tohoto života.
Nošení tohoto přívěsku může být prospěšné pro spojení s vaším Vyšším Já, vašimi průvodci i andělskou říší.
Nošení přes den může pomoci povzbuzení k tomu, abyste si vybrali tu „nejvyšší“ možnou cestu v čase konfliktů či stresu.
Přívěsek v noci sundejte, aby měl svůj prostor a mohl se znovu energeticky nabít. Při úplňku ho nechte „vykoupat“ v měsíčním svitu. A s láskou o něj pečujte.