Detail produktu

860 Kč *
drahý kov a polodrahokamy
vel. 40 mm

Nabízíme stříbrný přívěsek ve tvaru Vesica Pisces – základního geometrického vzoru dvou protínajících se kruhů, obklopených větším kruhem. Uprostřed jsou vsazeny kameny v pořadí odpovídajím postavení jednotlivých čaker:

Energii korunní sedmé čakry aktivuje měsíční kámen, který nás spojuje s božskou inspirací a napojuje nás na vlastní intuici.
Šestou čakru – třetí oko – otevírá ametyst, který spojuje fyzickou realitu s vyššími oblastmi a pomáhá rozvoji intuice a nadpřirozených schopností.
Iolite pomáhá páté krční čakře v její schopnosti pravdivě a jasně komunikovat.
Srdeční čtvrté čakře pomáhá vysoké vibrace olivínu (peridotu) posílit a otevřít pocit úplné, bezpodmínečné lásky.
Se třetí solární čakrou je spojen citrín, který dokáže energizovat a pročistit i všechny ostatní čakry. Pomáhá nám stabilizovat emoce, umožňuje nám „jít s proudem“ v každé situaci, která nastane.
Karneol spojený s druhou sakrální čakrou zvyšuje osobní sílu a fyzickou energii, dodává nám odvahu a povzbuzuje kreativitu a soucit.
Temná červeň ohnivého granátu stimuluje energii první – kořenové čakry a její instinkt k přežití. Přináší sílu vůle a odvahu do každé situace. Granát dokáže čistit negativní energie z čaker a znovu je nabít.